banner_standaard_rood.png

Plafonds en Wanden:
Voor de muren en wanden zijn tegenwoordig legio mogelijkheden. De latex muurverf is een veel gebruikte verf maar dan moet de muur geheel glad zijn. Is de muur niet volledig glad dan kunt u glasvezelbehang overwegen in combinatie met muurverf.
Structuurverf is ook mogelijk, daarmee worden oneffenheden nagenoeg onzichtbaar weggewerkt, uiteraard afhankelijk van de grofheid van de structuur. Latex is er in verschillende soorten, voor keukens en vochtige ruimtes is er verf verkrijgbaar die waterafstotend zijn. Wilt u uw plafonds sausen, in welke kleur dan ook, dan zijn er speciale muurverven, afhankelijk van de ondergrond, die wij kunnen verstrekken en aanbrengen. Heeft u scheuren in uw plafonds dan adviseren wij u glasvlies.
Dit voorkomt terugkerende scheuren. Voor sauswerk in de buitenlucht, denk aan muren, schuren, balkons enz. gebruiken wij verf die de weersinvloeden kunnen doorstaan.

Spachtelputz.
Voor een mooie structuur op de wanden kunt u kiezen voor een sierpleister. Het aanbrengen hiervan is echt stukadoorswerk waar alleen een vakman een goed resultaat mee kan behalen.
Wij doen het niet alleen sneller, maar kunnen ook meerdere verschillende structuren aanbrengen. Een speciaal soort sierplijster op basis van kunststof is spachtelputz. Dit bestaat grotendeels uit marmerkorrels, bij elkaar gehouden door lijm.
De marmerkorrels zijn er in verschillende groottes, van fijn tot grof, en in verschillende kleuren. Spachtelputz bestaat uit hoogwaardig materiaal en kan daardoor ook buiten worden toegepast. Dit kan zeer verrassende effecten opleveren op uw gevels, of rond uw terras. Laat u vrijblijvend door ons adviseren over de mogelijkheden.

behandeling.png
Herstel keukenplafond, oorzaak lekkende badkamer afvoer.

DSC00115.JPG

DSC00135.JPG

Een plafond met scheuren
Nu moet eerst de veegvaste kalk verwijderd worden anders hecht het glasvlies behang niet

kraneburgweg_039.jpg

kraneburgweg_041.jpg
Na alle scheuren hersteld te hebben beplakken wij het plafond met glasvlies behang

kraneburgweg_043.jpg
De scheuren komen door de sterkte van het glasvlies niet meer terug.