banner_standaard_rood.png

Buiten schilderwerk:
Elk huis heeft periodieke onderhoudsbeurten nodig. In de regel is dat om de 4 of 5 jaar.
Zelf doen of een vakman raadplegen? Zelf doen bespaart geld denken vele mensen, maar kost geld als de werkzaamheden niet goed worden uitgevoerd. Het begint met het plaatsen van een steiger, dat moet vakkundig gebeuren i.v.m. uw en andermans veiligheid. Het bepalen van het juiste gereedschap en materiaal. Misschien is er sprake van houtrot, allemaal zaken die zonder vakkennis moeilijk aan te pakken zijn. Teveel moeite en tijd?
Dan is optie twee beter, haal de vakman!
buiten001.png
Achterzijde van Valkenboskade Den Haag

Buitenschilderwerk heeft, naast verfraaiing, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk.  Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Op de lange termijn zal dit zeker kostenbesparend werken. Goed schilderwerk begint met een goede voorbereiding! Schoonmaken, ontvetten, schuren, gronden en eventueel plamuren, zijn van essentieel belang voor het werkelijke schilderwerk begint. Het uitkitten van glaskanten en openstaande kieren is zeer belangrijk om houtrot te voorkomen. Hierdoor kunnen wij u een goede garantie bieden op onze werkzaamheden. Schildersbedrijf Versteegen geeft u een gedegen advies voordat aan de werkzaamheden begonnen wordt. Nadat, in overleg met u, een plan is opgesteld omtrent de te verrichten werkzaamheden en oplevering worden de werkzaamheden gestart. Schildersbedrijf Versteegen biedt u de mogelijkheid om door middel van een onderhoudsovereenkomst uw woning of bedrijfspand in optimale conditie te houden.

DSC00106.JPG

DSC00107.JPG

Kosten besparend:
Vaak komen wij buitendeuren tegen waarvan de onderkant helemaal zacht is door de HOUTROT!

Dit komt omdat onderkanten van deuren vaak niet geschilderd worden en opspattend water in de deur trekt en houtrot veroorzaakt.
Een nieuwe deur kopen, hang en sluitwerk, monteren, laten schilderen binnen en buiten kan aardig in de papieren lopen.

Ons team kan het houtrot wegzagen en een nieuw deel plaatsen dit kan uiteraard met zacht of hardhout.
Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

deur.jpg